CSR

Corporate Social Responsibility

Vi har alle et ansvar, for aktivt at passe på den klode vi bor på. Derfor støtter vi organisationer og firmaer, som aktivt tager del i  beskyttelsen af naturen, og som ligeledes opfører sig etisk korrekt.

Vi støtter miljøvenlig pakning

Vi vælger som udgangspunkt leverandører som benytter sig af miljøvenlig og bæredygtig emballage. Dette gælder typisk for de tryksager vi bestiller, og som vore leverandører sender for os.

Den Danske Naturfond

Vi har i flere år støttet Den Danske Naturfond, ved at købe skovbeviser som julegaver til vore premium kunder. Den Danske Naturfond  køber, beskytter og genopretter natur i hele Danmark.

Vi sorterer affald-mærket

Jordens ressourcer er begrænsede, og det er yderst vigtigt at vi genbruger så mange materialer som muligt, det gør vi i Graffic.

Etik online

Vi skal opføre os etisk korrekt, også på nettet, det er i hvert fald hvad vi gør hos Graffic, og vi vægter kunder og leverandører, som har den samme indstilling.

Vi er grønne

Vi er grønne

Vi er Grønne er et dansk initiativ, som arbejder for at få danske virksomheder til at udvise bæredygtig adfærd ved driften af deres virksomhed.

Graffic.dk Co2 aftryk