Få designet en professionel hjemmeside

Få en hjemmeside designer til at designe en flot hjemmeside

Design af en professionel hjemmeside er en vigtig del af det at drive en succesfuld virksomhed.

For en virksomhed med fysisk base i butik, kontor eller lignende er spørgsmålene om kundetilknytning, image, troværdighed og hjemmeside design ikke nødvendigvis svære. Her kan velklædte, velformulerede og kompetente medarbejdere se på kunderne, vise dem butikkens produkter og give dem ansigt til ansigt forklaringer.

Det er et veletableret faktum, at når vi skal bedømme noget eller danne os et førstehåndsindtryk, er vi meget afhængige af kropssprog, førstehåndsindtryk og ansigtslæsning, og hvis medarbejderne i virksomheden er gode til at mestre disse discipliner er på ingen måde svært at være god og positiv måde at brande din virksomhed på. Men for virksomheder, der er helt online-baserede og derfor opererer via en hjemmeside, er tingene ganske anderledes og noget komplicerede.

Hjemmeside designer

For disse virksomheder er der ingen direkte kundekontakt, hvilket betyder, at troværdigheden afhænger af hvor dygtig din hjemmeside designer har været til at designe hjemmesiden, formidle budskaber og afkode virksomhedens dna. 

Som en virksomhed, der kun opererer online og bruger sin hjemmeside som den eneste mulighed, når du skal male et positivt og troværdigt billede af dig selv over for potentielle kunder, er det vigtigt at overveje, hvordan du præsenterer dig selv visuelt.

Det er desværre set flere gange at en f.eks. en bogholder som interesserer sig for hjemmesider, har lavet en hjemmeside, som ofte skræmmer flere kunder væk, end den tiltrækker. Som webdesigner vil jeg selvfølgelig råde dig til at benytte dig af en professionel hjemmeside designer, og selv om det koster lidt mere end at klare det in-house.

Et hjemmeside design skal kunne det samme som et varmt håndtryk

En visuel identitet er det eksterne billede af din virksomhed, mens den sender et budskab til dine kunder. Din virksomhed er, hvad omverdenen ser. Vi køber alle med vores øjne og vores følelser. Vi fortolker og danner opfattelser af det, vi ser. Derfor er det vigtigt for din virksomhed og dit produkt at formidle en stærk visuel identitet, der præcist fortæller din virksomheds historie. Hvem er du og hvilke værdier står du for? Hvordan adskiller du dig fra dine konkurrenter? Hvad gør din virksomhed til det rigtige valg for kunderne?

Så dette er for at give dine kunder en klar idé om, hvem din virksomhed er. Webdesignet skal være et unikt og samlet udtryk, så kunderne nemt kan identificere virksomheden, uanset hvor de møder dig. Så ser det mere troværdigt ud, og kunderne vil have mere tillid til virksomheden og derfor være mere tilbøjelige til at handle hos dig.

Ved at have en god hjemmeside kan du nemt betjene dine kunder online 365 dage omåret. De har nem adgang til dine kontaktoplysninger og kan nemt lære om dine tjenester. Det betyder, at de også er mere tilbøjelige til at blive kunder.

Lad os starte med at tage en snak

Send mig gerne en mail, eller ring til mig på 30 20 70 08, så tager vi en uforpligtende snak om dine hjemmeside tanker, idéer og ønsker.

Del :

Facebook
LinkedIn
Twitter