Få designet en professionel hjemmeside med fokus på overblik og enkelthed

Graffic Webdesign hjemmeside design

En hjemmeside, skal udstråle ro og overskuelighed

Når du besøger en hjemmeside, skal du gerne møde en side som udstråler ro og overskuelighed. Siden skal fremstå professionelt, og have rene linjer og udstråle skarphed. Hos Graffic webdesign er der styr på æstetikken og vi ved når et hjemmeside design fungerer. 

Her er nogle af de ting jeg lægger vægt på, når jeg designer en hjemmeside:

20+ års erfaring i hjemmeside design

Vi har over 20 års erfaring i hjemmesidedesign, webdesign og grafisk design, og ved helt præcist hvad der skal til for at en hjemmeside spiller 100%.
Vi sætter mig grundigt ind i jeres firma’s DNA, og er rigtig gode til at afkode præcist hvad i ønsker at opnå med siden.
Gennem hele designprocessen har vi et tæt samarbejde, hvor vi gennem forskellige korrekturgange, når frem til et resultat alle er tilfredse med.

Professionelt hjemmeside design afpasset dine behov

Vi laver hjemmesider med fokus på kundens behov og ønsker. Jeg designer unikke hjemmesider som er brugervenlige og responsive, så de er optimeret til mobiltelefon, tablet og computer.
Vi skaber et fundamentet, så jeres besøgende får en god oplevelse på hjemmesiden, og sørger for at jeres hjemmeside fremstår indbydende, professionel og troværdig. 

Når hjemmesiden er gået live, sørger vi også meget gerne for at den bliver vedligeholdt og plejet med opdateringer og indhold.

Husk vi laver også webshops 🙂

Hvad koster det at få lavet en professionel hjemmeside?

Dette spørgsmål kan være lidt svært at svare på, da det afhænger af sidens kompleksitet og indhold, derfor kan en hjemmeside have helt forskellige priser, og det kommer i sidste ende an på, hvor mange timer der skal bruges på at udvikle og designe hjemmesiden.
Vi kan ikke give dig en fast pris før vi kender dine behov, ønsker og dit budget, men nedenfor kan du se ca. priser på forskellige størrelser hjemmesider.

Fra

7.000 kr.

Exklusiv moms

Fra

14.000 kr.

Exklusiv moms

Fra

21.000 kr.

Exklusiv moms

Tryghed igennem hele webdesign processen

Vi er med hele vejen, og kan hjælpe dig med alle processerne i udvikling og design af en hjemmeside.

Lad os starte med at tage en snak

Send mig gerne en mail, eller ring til mig på 30 20 70 08, så tager vi en uforpligtende snak om dine hjemmeside tanker, idéer og ønsker.