Hjemmeside design med fokus på overblik og enkelthed

Graffic Webdesign hjemmeside design

En hjemmeside, skal udstråle ro og overskuelighed

Når du besøger en hjemmeside, skal du gerne møde en side som udstråler ro og overskuelighed. Siden skal fremstå professionelt, og have rene linjer og udstråle skarphed. Hos Graffic webdesign har vi styr på æstetikken og ved når et hjemmeside design fungerer. 

Her er nogle af de ting vi lægger vægt på, når vi designer en hjemmeside:

20+ års erfaring i hjemmeside design

Hos Graffic har vi over 20 års erfaring i hjemmeside design, webdesign og grafisk design, og ved helt præcist hvad der skal til for at en hjemmeside spiller 100%.
Vi sætter os grundigt ind i jeres firma’s DNA, og er rigtig gode til at afkode præcist hvad i ønsker at opnå med siden.
Gennem hele designprocessen har vi et tæt samarbejde, hvor vi gennem forskellige korrekturgange, når frem til et resultat alle er tilfredse med.

Hjemmeside design med omtanke

Hos Graffic laver vi hjemmesider med fokus på kundens behov. Vi designer unikke hjemmesider som er brugervenlige og responsive, så de er optimeret til mobiltelefon, tablet og computer.
Vi skaber et fundamentet, så jeres besøgende får en god oplevelse på hjemmesiden, og sørger for at jeres hjemmeside fremstår indbydende, professionel og troværdig.

Når hjemmesiden er gået live, sørger også meget gerne for at den bliver vedligeholdt og plejet med opdateringer og indhold.

Husk vi laver også webshops 🙂

Hvad koster det at få designet en hjemmeside?

Dette spørgsmål er lige så svært at svare på som “hvad koster en bil”. Afhængig af sidens kompleksitet og indhold, kan en hjemmeside have helt forskellige priser, og det kommer i sidste ende an på, hvor mange timer der skal bruges på at udvikle og designe hjemmesiden.
Jeg kan ikke give dig en fast pris på forhånd. For at give dig en pris, skal jeg kende dine behov, ønsker og dit budget, men nedenfor kan du se ca. priser på forskellige størrelser hjemmesider.

Fra

7.000 kr.

Exklusiv moms

Fra

14.000 kr.

Exklusiv moms

Fra

21.000 kr.

Exklusiv moms

Tryghed igennem hele webdesign processen

Vi holder dig i hånden hele vejen, og kan hjælpe dig med alle processerne i udvikling og design af en hjemmeside.

Lad os starte med at tage en snak

Send mig gerne en mail, eller ring til mig på 30 20 70 08, så tager vi en uforpligtende snak om dine hjemmeside tanker, idéer og ønsker.