Skal du have lavet en webshop?

Få lavet en webshop i WooCommerce, som du nemt selv kan vedligeholde

Øg omsætningen med en ekstra salgskanal

Antallet af e-handler stiger i øjeblikket meget, og med en webshop er der rig mulighed for at lave en selvstændig forretning på nettet, eller supplere med en ekstra salgskanal. Få lavet en webshop nu, og undgå at dine konkurrenter får et forspring.

Her er nogle af de ting vi lægger vægt på, når vi designer en webshop:

20+ års erfaring i webshop design

Hos Graffic har vi over 20 års erfaring i webshop design, webdesign og grafisk design, og ved helt præcist hvad der skal til for at en hjemmeside spiller 100%.
Vi sætter os grundigt ind i jeres firma’s DNA, og er rigtig gode til at afkode præcist hvad i ønsker at opnå med shoppen.
Gennem hele designprocessen har vi et tæt samarbejde, hvor vi gennem forskellige korrekturgange, når frem til et resultat alle er tilfredse med.
Efterfølgende står vi selvfølgelig til rådighed med support og undervisning.

Webshop design med omtanke

Hos Graffic laver vi hjemmesider med fokus på kundens behov. Vi designer unikke webshops som er brugervenlige og responsive, så de er optimeret til mobiltelefon, tablet og computer.
Vi skaber et fundamentet, så jeres besøgende får en god oplevelse på webshoppen, og sørger for at jeres den fremstår indbydende, professionel og troværdig.

Når webshoppen er gået live, sørger også meget gerne for at den bliver vedligeholdt og plejet med opdateringer og indhold.

Hvad koster en webshop?

Dette spørgsmål er lige så svært at svare på som “hvad koster en bil”. Afhængig af webshoppens kompleksitet og indhold, kan den have vidt forskellige priser, og det kommer i sidste ende an på, hvor mange timer der skal bruges på at udvikle og designe webshoppen.
Vi vurderer opgaven fra gang til gang, men nedenfor kan du se ca. priser på forskellige størrelser webshops.

Fra

9.800 kr.

Exklusiv moms

Fra

16.800 kr.

Exklusiv moms

Fra

24.500 kr.

Exklusiv moms

Tryghed igennem hele webdesign processen

Vi holder dig i hånden hele vejen, og kan hjælpe dig med alle processerne i udvikling og design af en hjemmeside.

Lad os starte med at tage en snak

Send mig gerne en mail, eller ring til mig på 30 20 70 08, så tager vi en uforpligtende snak om dine webshop tanker, idéer og ønsker.
Anders Lund Jessen