Hvad koster en hjemmeside

Hjemmeside pris – hvad koster det at lave en hjemmeside?

Jeg bliver ofte, som noget af det første, spurgt om “hvad koster en hjemmeside”, og “hvordan fastsætter i en hjemmeside pris”  og jeg vil gerne fortælle her, hvordan jeg fastsætter prisen på en hjemmeside. 

Prisen på en hjemmeside afhænger af flere ting, som f.eks.

 • Hvor meget tid der skal bruges på design, af sidens grafiske udtryk
 • Kompleksiteten af hjemmesiden, og skal der opsættes specielle funktioner
  – formularer
  – blog
  – nyhedsbrev
  – integration af eksterne funktioner, som f.eks. Mailchimp, Google Analytics og Facebook
  – speciel opsætning af widgets og menuer
  – webshop
  – programmering af specielle funktioner
  – specielopsætning af moduler
 • Mængden af billedbehandling
 • Leverer kunden tekst og billeder
 • Mængden af korrekturgange
 • Opsætning af domæne, webhotel og mail.
 • Skal hjemmesiden søgemaskineoptimeres
 • Mængden af support og rådgivning

En billig hjemmeside pris

En hjemmeside kan koste fra 7.000 kr. hvis kunden har alle oplysninger omkring domæne og webhotel klar, og ligeledes har alle billeder og tekster forberedt til brug på siden.
Det er tidskrævende at finde det helt rigtige billede, og skrive fængende tekster som er skrevet til nettet. Som en hovedregel kan man sige, jo mere forberedt og teknisk kyndig en kunde er, jo billigere bliver hjemmesiden.

Formål og plan for hjemmesiden

Ved kunden hvad siden skal indeholde, eller skal jeg hjælpe med at skabe overblik, ved at lave en kravspecifikation. Jo bedre en plan der er lagt fra starten, jo større er chancerne for at kunden får lige præcis den hjemmeside de havde i tankerne.

Detaljeret oversigt

Som kunde hos Graffic får du altid en detaljeret oversigt over hvad prisen indeholder, derved undgås misforståelser og man har på skrift hvad aftalen indeholder.

Søgemaskine optimering

Alle hjemmesider som vi laver er teknisk SEO optimerede, det vil sige at den er sat korrekt op i forhold til Google, med de rigtige H-tags, den er mobilvenlig og hastigheds optimeret.
Man bør dog på enhver hjemmeside gøre mere end dette, og jeg anbefaler altid at man også laver Meta beskrivelser samt alternative tekster på billeder.

Det skal gøres ordenligt

Rigtigt håndværk tager tid, og selv om mange såkaldte webdesignere kan lave en “smart i en fart” hjemmeside til næsten ingen penge, så betaler det sig at hyre en webdesigner der ved hvordan man gør det ordentligt, og som tænker på de små detaljer som gør en stor forskel.

Lad os starte med at tage en snak

Send mig gerne en mail, eller ring til mig på 30 20 70 08, så tager vi en uforpligtende snak om dine hjemmeside tanker, idéer og ønsker.

Del :

Facebook
LinkedIn
Twitter